Go to frontpage

Sykkeltaxi

Kirkens Bymisjon har fått penger til å investere i sykkeltaxi, som har blitt et populært tiltak i flere byer. Syklene vil i hovedsak bli brukt for de som er lite mobile og trenger seg en luftetur. I jubileumsåret vil samabeidet mellom Kirkens Bymisjon og Bodø kommune være ekstra tett - og sykkeltaxien blir ekstra synlig i 2016. 

Det er ren folkehelse både for den som får sitte på, med vinden i håret og smil om munnen, og for sjåføren som får den gledelige oppgaven av å kjøre rundt masse forskjellige mennesker. Erfaringsmessig blir sykkeldrosjen mottatt med glede i bybildet, i tillegg til den enestående sunnhetsmessige, mentale og sosiale effekten for den som får være med på tur. 

Sjåføren kan være hvem som helst som ønsker å gjøre en innsats for andre. Gjerne frivillige som også kan gi mulighet for treffpunkter på tvers av kultur og generasjoner. Bymisjonen vil gjerne leie ut sykkeldrosjen til dette formålet og dersom du er interessert i å bidra, er det bare å melde din interesse til Bymisjonen. 

Sykkeldrosjen vil også være mulig å leie for arrangørene i jubileumsåret, mer informasjon om dette kommer. 

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish