Go to frontpage

Opp og Frem

Komiteen for byjubileet lanserte en konkurranse i 2015 for Bodøværinger mellom
16 og 25 år hvor de to vinnerne 
ville bli jubileets offisielle byambassadører. 

Det ble søkt etter Bodøværinger som er kreative, morsomme, utadvendte, nysgjerrige, glad i mennesker og glad i byen sin. Det kom inn mange bidrag hvorav det ble valgt ut åtte finalister. 

De åtte finalistene Julian Andy Johnson, Elida Haugen, Cecilie Sandvik, Silje Renate Langhold, Lotte Mørkved, Jan Ivar Bårtvedt, Charlotte Jenssen og Benedicte Røberg ble etter en innholdsrik helg i Bodøs kulturinstitusjoner videre redusert til fire finaliser.

De fire som reiste til Oslo for å besøke kulturinstitusjoner var Julian, Jan Ivar, Charlotte og Benedicte. I hovedstaden var de, sammen med mentor Per Sundnes, på besøk hos blant annet NRK og Nationalteateret for å bli mest mulig klar for finalen. 

Finalen var i Stormen lørdag 5. desember under Alstad Skolekorps 40-års feiring. Der fikk alle fire prøve seg som programledere. De gjorde en fantastisk jobb, og juryen hadde en vanskelig jobb med å velge ut bare to. Til slutt falt valget på 16 år gamle Benedicte Røberg og 21 år gamle Julian Audy Johnson. 

Vi i jubileumskomiteen syns alle er utrolig flinke ambassadører og vil derfor gi våre medarrangører muligheten til å benytte seg av deres ferdigheter gjennom jubileumsåret. Har du behov for en programleder/konfransier kan du
lese mer om finalistene her 

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish