Go to frontpage

Keiserstien

Keiserstien, en ny sti opp til byens tak, Keiservarden har lenge ligget i
kommunens planer, men ikke blitt realisert på grunn av manglende finansiering. Nå er vi så heldige å ha fått
Bodø Energi med på laget, og Keiserstien blir endelig en realitet i jubileumsåret 2016. 

8. september 2015 kom 6 sherpaer til Bodø, og allerede første dagen var de i gang. Først med å velsigne fjellet med bønn og bålbrenning. Deretter satte de i gang med byggingen og det øverste partiet opp til Keiservarden ble dekket av en 15-20 meter lang steintrapp. 

Sherpaene skal jobbe med stien frem til snøen kommer. De uttaler at det øverste partiet er enkelt å jobbe med, men til enkelte deler av stien er det nødvendig å få flytt inn steiner med helikopter. Så dersom sherpaene ikke er ferdige med stien før snøen har lagt seg, kommer de tilbake for å avslutte arbeidet til våren. 

Keiserstien er planlagt å være ferdig til 5. juni og det vil bli en offisiell åpning den 5. juni - samtidig med 7 toppsturen.  

Bodø Energi jobber for kontinuerlig å effektivisere og videreutvikle eksisterende virksomhet til beste for samfunnet, kundene og sin eier. Gjennom deltakelse i konkrete prosjekter, som keisersiten, ønsker Bodø Energi å bidra til utvikling av Bodø og omegn.

Bodø2016 er veldig heldig å ha Bodø Energi med på laget til opprustningen av dette turområdet som så mange benytter seg av. Vi vil takke Bodø Energi for deres deltagelse i prosjektet, og ser frem til mange turer både i jubileumsåret og i mange år som kommer. 

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish