Gå til startsiden

Sparebank 1 Nord-Norge

 

SpareBank 1 Nord-Norges bursdagsgave til 200-årsjubilanten Bodø er en gigantisk folkefest i Rådhusparken.

 

- Som landsdelsbank bryr vi oss om både menneskene i nord og lokalsamfunnene vi er en del av. Vi har drevet bank i Bodø i snart 160 år. Når byen fyller 200 år i 2016, er det naturlig for oss å ta del i feiringen. Det gjør vi gjennom å arrangere Bodøfæst – en jubileumskonsert midt i Bodø sentrum.

Det sier konserndirektør for Salten, Trude Glad, i SpareBank 1 Nord-Norge. Vi inviterer nemlig hele regionen til bursdagsfest i Rådhusparken, lørdag 21. mai, dagen etter Bodøs offisielle jubileumsdag.

- Som samfunnseid bank har vi mulighet til å gi slike gaver som dette. Dette kan vi gjøre fordi alle som bor i Nord-Norge også er medeiere i banken. Hvert år deler vi ut samfunnsutbytte til gode formål i landsdelen. Denne gangen skal en del av pengene brukes til markeringen av Bodøs 200-årsdag, sier Glad.

Banken bygger en stor konsertarena i Rådhusparken, med kapasitet for over 15.000 besøkende. På scenen står blant andre Travis, Matoma, Marcus & Martinus, Halvdan Sivertsen, Kari Bremnes, Sondre Justad og Nordnorsk Opera og Symfoniorkester (NOSO).

 

Følg oss

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish