Gå til startsiden

NOSO skal spille "Star Wars" på Bodøfæst

Nordnorsk Opera og Symfoniorkester (NOSO) legger opp til en skikkelig symfonisk hitparade på Bodøfæst. 

Nord-Norges eget symfoniorkester lover nemlig et program der alle kan kose seg, når de står på scenen under Bodøfæst i Rådhusparken 21. mai.

- Her blir det kjent og kjær klassisk musikk, som passer seg til den store bursdagsfesten. Vi får en times lang konsert, som tar publikum med på en reise fra Peer Gynts verden til – hold deg fast – universet og fjerne galakser, med musikk fra «Star Wars», sier Terje Edelsteen Moen, SpareBank 1 Nord-Norges banksjef i Bodø.

Fire solister
NOSO har også med fantastiske operasolister fra landsdelen, som kommer til å synge fra «Carmen» og «West Side Story» – i tillegg til flere overraskelser og godbiter. Solistene er Birgitte Christensen (sopran), Ingebjørg Kosmo (mezzo-sopran), Thor Inge Falch (tenor) og Ketil Hugaas (bass). Det hele under ledelse av orkesterets entusiastiske dirigent, Christian Lindberg.

- Det er en stor ære for meg, som Nordnorsk Opera og Symfoniorkesterets førstedirigent, å få være med på å feire fantastiske Bodø og det store 200-årsjubileet. Jeg husker godt den utrolig vakre naturen jeg opplevde da jeg som 17-åring var på ferie i Bodø med min familie. Nå har Bodø blitt som et annet hjem for meg. Alle vi i NOSO lover å spille for livet og for Bodøs framtid! sier Christian Lindberg.

NOSO er basert i både Bodø og Tromsø, og er et resultat av et stort og unikt nordnorsk samarbeid.

- Vi gleder oss enormt til å være med på den store jubileumsfeiringa, og vi er stolte over å gi en storslått symfonisk opplevelse, en jubilant verdig, når Bodø skal samles til fest! Vi er sikre på at programmet vi presenterer, vil være noe for enhver smak. Her er det bare å stille i parken med unger, besteforeldre, pikniktepper og åpne ører, sier programsjef for NOSO, Catharina Bilsbak.

Billettsalget starter 12. april
Fra før av er de skotske verdensstjernene i Travis, DJ-stjerneskuddet Matoma, tenåringsheltene Marcus & Martinus, MGP-vinner Agnete Johnsen, Kari Bremnes, Christel Alsos, Halvdan Sivertsen og Sondre Justad klare for Bodøfæst i Rådhusparken 21. mai.

12. april åpner billettslaget til Bodøfæst. Billettene kjøpes via appen mCASH – den digitale lommeboken fra SpareBank 1. Dersom du vil være klar til billettsalget, er det lurt å laste ned mCASH på forhånd. Appen kan lastes ned i Google Play eller i App Store. 

Følg oss

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish