Gå til startsiden

Norges MGP-håp til Bodøfæst!

14. mai kan hun vinne den internasjonale finalen av Eurovision Song Contest i Stockholm. Én uke senere står Agnete Johnsen på scenen i Rådhusparken.


- Hei, Bodø! Jeg gleder meg utrolig mye til å være med på 200-årsjubileet deres. Håper vi sees 21. mai på Bodøfæst, sier Agnete Johnsen.


Lørdag 27. februar gikk Agnete til topps i den norske finalen av Melodi Grand Prix. Med låten «Icebreaker» feide hun konkurrentene av banen og tok en knusende seier. Det betyr at finnmarksjenta er Norges representant under den internasjonale finalen i Stockholm.


- Agnete har en låt som definitivt kan gå hele veien i Stockholm. Hun tok Norge med storm, nå satser vi på at «Icebreaker» fryser seg fast i panna på resten av Europa. Om det går som vi håper, får vi en nybakt Eurovision Song Contest-vinner på besøk til Bodø bare syv dager etter finalen, sier Terje Edelsteen Moen, banksjef i SpareBank 1 Nord-Norge og «Bodøfæstsjæf».


Agnete Johnsen er nemlig booket til Bodøfæst, den storslåtte markeringen av Bodøs 200-årsjubileum i Rådhusparken 21. mai. 21-åringen er tidligere kjent som vokalist i bandet The BlackSheeps, som vant MGP junior i 2008. Nesseby-jenta har også vunnet «Skal vi danse» på TV 2 og blitt nummer to i både MGP og «Stjernekamp» på NRK.

Følg oss

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish