Gå til startsiden

Møt Bodøs nye ambassadører

Benedicte, Charlotte, Jan Ivar og Julian var programledere for Alstad Skolekorps sin 40-årsfeiring i Stormen lørdag. Dette var deres finale, og juryen var til stede i publikum for å avgjøre hvem av de fire som skulle bli de to offisielle Bodø-ambassadørene for 2016.

Det ble en utrolig vanskelig oppgave for juryen, alle fire er utrolig flinke og vi kommer garantert til å se mer av de i fremtiden, sier programprodusent i Bodø2016, Alice Sivertsen. 

Til slutt falt avgjørelsen på 16 år gamle Benedicte Røberg og 21 år gamle Julian Audy Johnson.

Juryen begrunner valget med at de begge to er utrolig lærevillige og flinke til tross for sin unge alder. De «tar rommet» når de er på scenen, og har veldig god kontakt med publikummet sitt. De viser en utrolig stolthet over byen sin, og er dermed flotte ambassadører for Bodø by.

- Det føles veldig fint, men det har ikke gått opp for meg enda, uttrykker Røberg.  -Vi har lært så utrolig mye i løpet av denne prosessen, og det å stå på scenen sammen med de tre andre finalistene på lørdag var utrolig gøy. Jeg meldte meg på aller siste dagen, tenkte, hva har jeg å tape på det? Og nå sitter jeg her, det er helt utrolig.

Julian ble vekket med den gode nyheten på mandag. - Det føles utrolig bra, allerede da vi var åtte, tenkte jeg at dette kom til å bli utrolig vanskelig. Alle sammen har jo vært så flinke. Så dette er jo helt sjukt, sier han med et stort smil.

Julian beskriver Benedicte som en veldig moden 16-åring, og ser frem til å jobbe sammen med henne gjennom jubileumsåret. Deres første oppdrag er allerede på nyttårsaften, hvor de skal presenteres for byen.

Mentor Per Sundnes er veldig fornøyd med valget til juryen. - Benedicte har vist en utrolig progresjon i løpet av kurset. Hun var kjempegod på lørdag og imponerte i lys av sin unge alger. Julian er født til å stå på en scene og er utrolig avslappet. Felles har de et ungdommelig pågangsmot som vil gjøre dem kjempegode, uttrykker Sundnes stolt. 

Jubileet kommer til å bruke Benedicte og Julian til flere arrangementer gjennom året, blant annet under jubileumsuka i mai. Julian og Benedicte gleder seg til å få mange nye flotte opplevelser og erfaringer.

Programprodusent i Bodø2016, Alice Sivertsen, er utrolig stolt av hvor langt de har kommet på denne korte tiden og uttrykker at siden de er så utrolig flinke, har vi lyst å dele de med hele byen. Så om noen har behov for programledere, konferansierer eller lignende, er det bare å ta kontakt (as@bodo2016.no) for booking.

Følg oss

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish