Gå til startsiden

Kari Bremnes og Christel Alsos til Bodøfæst

To store stemmer fra nord inntar scenen under tidenes bursdagsfest i Bodø.

-    Vi er utrolig stolte over å få to så flotte nordnorske damer til Bodøfæst. Her snakker vi gullstruper fra nord! Dette gleder vi oss stort til, sier Terje Edelsteen Moen, SpareBank 1 Nord-Norges banksjef i Bodø.

Gleder seg
Kari Bremnes er oppvokst i Svolvær i Lofoten. Hun har skrevet sanger halve livet, og vært artist enda lengre. Man kan si at hun nærmest har utviklet sin egen sjanger. Kjernen er alltid nærheten til folk og historiene rundt livene vi lever - storheten og trivialitetene. Hun har vunnet spellemannsprisen flere ganger og levert en rekke slagere som hele landet har omfavnet varmt. Kari har aldri vært mer populær enn hun er nå. I 2015 spilte hun hele 70 utsolgte konserter over hele landet.
-    Jeg er kjempeglad for å få være med på Bodæs 200-års jubileum.  Bodø¸ har vært en sann venn siden jeg begynte å spille, og det vennskapet føles sterkere enn noen gang, sier Kari.

Fauskejenta Christel Alsos debuterte i 2007 med albumet «Closing the Distance», som gjorde stor suksess. Siden den gang har hun gitt ut ytterligere tre album og hatt masse radiohits. Låtene hennes har også vært gjengangere i flere større amerikanske tv-serier som «Vampire Diaries».  


- Det er alltid gøy å stå på scenen i Bodø. Det føles som hjemme. Tenk at Bodø fyller hele 200 år og jeg skal få lov til å være med på festen. Det blir kjempestas å synge for bursdagsbarnet og alle gjestene, sier Christel.

 

Billettsalget starter 12. april  
Fra før av er de skotske verdensstjernene i Travis, DJ-stjerneskuddet Matoma, tenåringsheltene Marcus & Martinus og MGP-vinner Agnete Johnsen klare for Bodøfæst i Rådhusparken 21. mai.  
12. april åpner billettslaget til Bodøfæst. Billettene kjøpes via appen mCASH – den digitale lommeboken fra SpareBank 1. Dersom du vil være klar til billettsalget, er det lurt å laste ned mCASH på forhånd. Appen kan lastes ned i Google Play eller i App Store.

Følg oss

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish