Gå til startsiden

Inside Out søker barn og ungdom

som i jubileumsåret endelig kommer til Bodø. Prosjektet har undertittelen «æ e betydningsfull» og skal portrettere 300 Bodøværinger som på sin måte er betydningsfulle. Byen vår hadde ikke vært som den er uten alle innbyggerne som bidrar på hver sin måte.

Til nå er 210 kjente og ukjente Bodøværinger fotografert. Bildene skal trykkes opp på 90x130 cm store plakater og henges opp i Bodø sentrum fra 29. april.

– Vi skal feire menneskene i Bodø med å ta bilder av helt vanlige mennesker. Folk med forskjellige bakgrunner, yrker og miljøer. Det skal fortelle at alle er betydningsfulle mennesker, uansett hvem man er. Alle har samme verdi, uavhengig av sosial status og egne ressurser, sier Evjen.

Prosjektet har allerede en god spredning i både alder, yrker og geografi, det eneste som mangler er barn og ungdom, altså de under 18 år.

Prosjektleder Mailen Evjen, sammen med Silje, Maria og Egil Ole i Kirkens Bymisjons fotogruppe inviterer derfor Bodøs barn og unge til åpen dag 20. januar 1530-1900, hos Englefabrikken. For alle dere som vil bli fotografert til dette spennende prosjektet er det bare å møte opp. 

 

Følg oss

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish