Gå til startsiden

Halvdan og Sondre til Bodøfæst

To av Norges beste artister er klare for å hylle Bodø på 200-årsdagen. Vi garanterer fyrverkeri på scenen når en av tidenes norske artister og Pop-Norges nye wonderboy kommer til Bodøfæst.  

-    Her snakker vi om en av tidenes norske artister og «the new kid in town». Et 200-årsjubileum for Bodø uten Halvdan Sivertsen ville vært helt utenkelig. At vi i tillegg har klart å få Sondre Justad, som er et fyrverkeri av en liveartist, på scenen gjør dette til en kveld du ikke vil gå glipp av, sier banksjef Terje Edelsteen Moen.


-   Blir en vilt bra dag!
Sondre Justad har tatt Pop-Norge med storm siden han slapp sin første singel «Nu har du mæ» sommeren 2014. Siden har det gått slag i slag med låtene «Det e over», «Tilbake» og «Riv i hjertet». I fjor høst slapp 25-åringen fra Lofoten debutalbumet «Riv i hjertet» som høstet lovord fra landets anmeldere og hele tre Spellemann-nominasjoner. Sondre har turnert landet rundt til utsolgte forestillinger og nå er han klar for Bodøfæst i mai.

- Veldig glad for at jeg får komme nordover og være med på festen. Tror det kommer til å bli en vilt bra dag! sier Sondre.

At Halvdan er en at landets beste entertainere er det liten tvil om. Han har en egen evne til å blande humor med alvor og han er kjent for å kaste skråblikk på politisk udugelighet, kjærligheten og livet. Det er bare å glede seg til allsang på høyt elskede låter som 
«Kjærlighetsvisa» og «Sommerfuggel i vinterland». 

- Det blir strålende i Solparken. Bodø fortjener en skikkelig folkefest. Jeg er stolt og glad over å få bidra sammen med så mange flotte artister, sier Halvdan.

Billettsalget starter 12. april  
Fra før av er de skotske verdensstjernene i Travis, DJ-stjerneskuddet Matoma, tenåringsheltene Marcus & Martinus, MGP-vinner Agnete Johnsen, Kari Bremnes og Christel Alsos klare for Bodøfæst i Rådhusparken 21. mai.  

12. april åpner billettslaget til Bodøfæst. Billettene køpes via appen mCASH - den digitale lommeboken fra SpareBank 1. Dersom du vil være klar til billettsalget, er det lurt å laste ned mCASH på forhånd. Appen kan lastes ned i Google Play eller i App Store.

Følg oss

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish