Gå til startsiden

Bodø2016 søker frivillige

Vi er allerede godt i gang med feiringen av Bodøs 200-årsjubileum, men mange arrangementer gjenstår og til det trenger vi din hjelp. Som frivillig vil du få nye erfaringer, kunnskap og bli kjent med mange nye mennesker, eller knytte tettere bånd til mennesker du kjenner fra før. Du vil også få være med å skape en fantastisk jubileumsfeiring. 

Frivillighetssjef Dagfinn Sivertsen ønsker alle som vil hjelpe til velkommen, alder er ingen hindring. –Vi trenger både sterke, spreke mennesker til å hjelpe oss med løfting og bæring, men også andre som kan bidra på andre måter, for eksempel til planlegging og koordinering på ulike arrangementer, sier Sivertsen.

Eksempler på hva det trengs hjelp til er frakt og oppsett av profilmateriell, kjøring og levering av folk og varer, kanskje får vil du være sjåfør for Kirkens Bymisjons sykkeltaxi? Eller bidra med vertskap og servering? Mulighetene er mange.

Det har allerede vært frivillige i sving på flere av arrangementene, blant annet på nyttårsaften.

- Vi har jo sett at Bodøfolk er utrolig flinke til å stille opp som frivillige, både på Parkenfestivalen, Musikkfestuka og Bodø Jazz Open stiller jo folk opp i hopetall, smiler Alice Sivertsen, programprodusent i Bodø2016.

- Frivillighetsregistreringen er åpen på bodo2016.no. hvor det også er link til en Facebook-gruppe for de frivillige hvor de vil kunne få mer informasjon, samt at medarrangører kan fortelle om deres behov for frivillige. Vi håper så mange som mulig vil være med å bidra inn i dette flotte jubileumsåret vi nå er inne i, avslutter Sivertsen. 

For å registrere deg som frivillig er det bare å fylle ut skjema som du finner her. 

Følg oss

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish