Gå til startsiden

Billetter til bursdagsforestilling

På Bodø bys 200-årsdag 20. mai inviteres det til bursdagsforestilling i Stormen Konserthus. I løpet av den to og en halv timer lange forestillingen skal ca 300 Bodøværinger på scena  og vise frem noe av det aller beste Bodø har å by på.

Programprodusent i Bodø2016 Alice Sivertsen gleder seg veldig til en skikkelig Bodø-Bonanza på bybursdagen – Det er så gøy å få så mange store Bodø-artister på en og samme scene. Her er det virkelig noe som passer for enhver.

Musikalsk potpurri

Bodø har et utrolig bredt spekter av musikere og kulturpersoner, og det er akkurat dette som skal få oppleves i Stormen på byens bursdag. I første avdeling får vi oppleve Nordnorsk Opera og Symfoniorkester (NOSO), Pias ballettstudio, Mathias Bonsak Krogh, Vokal Art som framfører et utdrag av Fridthjov Andersens Bodøkantate, den ble framført for første gang under Bodøs 100 årsjubileum i 1916 , NOSO urframfører nytt jubileumsverk skrevet av Bjørn Andor Drage, Knut Eide, Ylalaji, og operasangerne Mette Bjærang Pedersen, Alexander Nohr, Leif Jone Ølberg og Kristian Krokslett.

I andre avdeling kompes artistene av et husband sammensatt med kjempedyktige Bodømusikere, ledet av Henning Gravrok. Vi får høre artister som Mats Pavall, Susanne Lundeng, Halvdan Sivertsen, Lisa Dillan, Kråkesølv, Silje Halstensen, Joddski, Ingeborg Selnes, Streetjazz Bodø, Pensjonistrevyen, sammensatt kor fra Bodø domkirke og Tverlandet kirke, og dansegruppa Funk.

Programledere er Grete Strøm og Elin A. Herseth

Billetter
"Billettsalget" er nå stengt, og de som er trukket ut til å kjøpe billetter er blitt kontaktet. 
Det er begrenset med plasser i konserthuset og for å løse dette best mulig, kan alle som ønsker å kjøpe to billetter fylle ut et skjema innen 6. mai. Når fristen er gått ut vil det ble foretatt en tilfeldig trekking blant de som har meldt sin interesse. Disse billettene må hentes på Stormen konserthus innen 13. mai. Dersom noen mot formodning ikke har hentet sine billetter innen fristen, vil det bli foretatt en ny trekning.

- Vi ønsker at alle skal få muligheten til å få tak i billett, og da mener vi at vi har funnet den beste løsningen: tilfeldig trekking, sier jubileumssjef Tomas Lønsetteig.

Billettene koster 300 kr pr stk og selv om du fyller ut skjema flere ganger, vil du bare ha et "lodd" i trekningen (duplikater vil bli slettet). 

Følg oss

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish