Gå til startsiden

Matoma skal lage tropisk stemning

Det blir tropisk stemning og hete takter når Matoma står på scenen i den lyse 
vårnatta under Bodøfæst.  


Den Los Angeles-baserte DJ-en og produsenten Matoma, eller Tom Stræte Lagergren, som han egentlig heter, er klar for å feire Bodø sin 200-årsdag på Rådhusplassen 21. mai.  

- Vi gleder oss til at Bodø snus på hodet med tropiske burdagsrytmer fra Matoma. Han spilte på Parken i fjor og var da rimelig hot i Norge. Nå er han hot, hot, hot over hele verden. Det blir et hærlig gjensyn, sier Terje Edelsteen Moen, SpareBank 1 Nord-Norges banksjef i Bodø og «Bodøfæstsjæf».

Matoma er på alles lepper for tiden. Han har flere topplasseringer på spillelister verden over, og mange utsolgte konserter både i USA og Skandinavia. Du har garantert fått med deg hits som «Running Out» i samarbeid med Astrid S, «Feeling Right (Everything Is Nice)», «Old Thing Back», «Try Me» eller Coldplay-remixen “Adventure of a lifetime”. Merittlisten til den 24 år gamle DJ-en og produsenten fra Flisa er allerede imponerende lang. 

Garantert feelgood-stemning 

DJ-en varmer opp til Bodøfæst med blant annet å spille på California-festivalen Coachella, som utvilsomt er en av årets største musikk-hendelser på andre siden av dammen. Her møtes de største og mest aktuelle artistene i ørkenen for et heidundrende april-kalas. 

- Jeg gleder meg til å spre kjærlighet og feire 200-årsdag sammen med alle de flotte folkene i Bodø. Det blir good vibes only, lover Tom Lagergren.

Matoma skiller seg fra mange andre DJ-er med en bachelorgrad i musikkteknologi, et pianotalent av de sjeldne, og en stigende DJ- og produsent-karriere. Han sverger til tropical house-sjangeren og har allerede satt sitt stempel på musikk av store stjerner som Notorious B.I.G., Ja rule, Jason Derulo og Jennifer Lopez. Han har også samarbeidet med artister som Will Smith, Enrique Iglesias, One Direction og Akon.


Billettsalg i slutten av mars 
Fra før av er de skotske verdensstjernene i Travis, stjerneskuddene Marcus & Martinus og MGP-vinner Agnete Johnsen klare for Bodøfæst i Rådhusparken 21. mai.  
I slutten av mars blir det mulig å kapre seg en billett til den store folkefesten. Billetten koster kun 10 kroner, og hele beløpet går direkte til et godt formål i Bodø. 

Følg oss

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish