Gå til startsiden

Marcus og Martinus til Bodøfæst

Marcus & Martinus står på scenen i Rådhusparken når SpareBank 1 Nord-Norge gir sin jubileumsgave til Bodø lørdag 21. mai. 

De to populære tenåringene fra Trofors ga i 2015 debutalbumet «Hei», som solgte til gull i Norge. Duoen har tatt Norge med storm og er for tiden to av landets desidert mest populære artister. De har vært topp tre på VG-lista og Spotify og de skaper hysteriske tilstander hvor enn de går. Nå får vi altså se de på scenen under «Bodøfæst» i mai.

- Vi er veldig glade for å kunne åpne den store jubileumskonserten med to av Nordlands mest populære artister. Med Marcus & Martinus på plakaten håper vi at både barn og voksne blir med på konsert i Rådhusparken, sier banksjef i Bodø – og selvutnevnt «Bodøfæstsjæf» – Terje Edelsteen Moen.

Marcus & Martinus gleder seg veldig til å feire Bodøs 200-årsdag sammen med hele byen.
- Det blir utrolig gøy. Vi liker bursdagsfester, og dette blir nok den største bursdagsfesten vi har vært med på. Vi gleder oss til å møte Bodø-publikumet, sier de to guttene.

Bursdagsgave
I løpet av mars måned blir det mulig å kapre seg en billett til den store folkefesten i jubileumsåret. Billetten koster 10 kroner, og hele beløpet går direkte til et godt formål. Når du kjøper billetten, får du selv velge hvem som skal få din 10-er.

- Konserten er jo vår bursdagsgave til Bodø. For å få en billett til bursdagsfeiringen må også du gi en liten gave til et godt formål i byen. Og for hver 10-kroning som kommer inn, gir vi i SpareBank 1 Nord-Norge samme beløp, sier Terje Edelsteen Moen, banksjef i Sparebank1 Nord-Norge. 

Når SpareBank 1 Nord-Norge rigger til «Bodøfæst» blir det stor scene og plass til 15.000 gjester i rådhusparken.

- SpareBank 1 Nord-Norge er landsdelsbanken for hele Nord-Norge. Bodøs 200-årsjubileum markerer vi med en stor konsert med nordnorske og internasjonale artister, sier «Bodøfæstsjæfen».

 

Følg oss

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Bodø 2016

Bodø by fyller 200 år 20. mai 2016. Det er planlagt et helt jubileumsår med masse arrangementer og prosjekter. 

Design og utvikling: CoreTrek AS | CMS: CorePublish